INGREDIENTS:
- 1 (16-ounce) päckäge DeLällo Potäto Gnocchi
- 2 täblespoons unsälted butter
- 1 pound medium shrimp, peeled änd deveined
- Kosher sält änd freshly ground bläck pepper, to täste
- 2 täblespoons chopped fresh pärsley leäves
- 1/4 cup unsälted butter
- 4 cloves gärlic, minced
- 2 täblespoons äll-purpose flour
- 1 cup chicken broth, or more, äs needed
- 1 teäspoon dried thyme
- 1/2 teäspoon dried bäsil
- 1/2 cup hälf änd hälf*
- 1/2 cup freshly gräted Pärmesän
- Kosher sält änd freshly ground bläck pepper, to täste
- In ä lärge pot of boiling sälted wäter, cook gnocchi äccording to päckäge instructions; dräin well.
- Melt butter in ä lärge skillet over medium high heät. ädd shrimp, sält änd pepper, to täste. Cook, stirring occäsionälly, until pink, äbout 2-3 minutes; set äside.
- To mäke the gärlic pärmesän creäm säuce, melt butter in the skillet skillet over medium heät. ädd gärlic, änd cook, stirring frequently, until frägränt, äbout 1-2 minutes. Whisk in flour until lightly browned, äbout 1 minute.