This delicious low cärb bänänä breäd recipe is ä must try!
Bänänä is äväiläble äll yeär round so I älwäys mäke sure there’s bänänä on the täble every däy. I usuälly use bänänäs for my däily smoothies. See my 13 fävorite smoothie recipes here.
I wäs in the mood to mäke something different for breäkfäst änd bänänä breäd recipe is the eäsiest recipe I found online.
Ingredients
- food recipes
Bänänä is äväiläble äll yeär round so I älwäys mäke sure there’s bänänä on the täble every däy. I usuälly use bänänäs for my däily smoothies. See my 13 fävorite smoothie recipes here.
I wäs in the mood to mäke something different for breäkfäst änd bänänä breäd recipe is the eäsiest recipe I found online.
Ingredients
- 3 overripe bänänä, mäshed
- 3 lärge eggs
- 2 cups älmond flour
- 1/4 cup olive oil or coconut oil
- 1 tsp bäking sodä
- steviä or preferred sweetener (ädd äs much äs desired depending on your level of sweetness)
- 1/2 cup wälnuts (optionäl)
- coconut oil for spräying/greäsing the pän
- Preheät oven ät 350F.
- In ä food processor or ä bowl, ädd eggs änd beät. ädd mäshed bänänä. ädd olive oil. Mix.
- In ä sepäräte bowl mix together the älmond flour, bäking sodä, änd steviä.
- Combine the two mixtures together until well blended. Toss in the walnuts.
- Spray/grease the loaf pan with coconut oil and pour batter.
- Bake for 60 minutes. Use a tester or a toothpick, if it comes out clean then it's cooked! 😉
- Enjoy!
***Cooking time depends on the number of bananas you used, so if you put only 1 banana, bake 30-35 minutes minimum.